Just nu.

Frank passerade sin första månad i livet i tisdags. Våran fantastiska lilla kille som får oändligt med kärlek av sina syskon, som jag skrivit om tidigare. Inte den minsta avundsjuka har synts till.  

 
Naturen bjuder på fina pysselmaterial just nu. 

Jag ska börja plugga igen och idag var det upprop. Min fina vän Malin som alltid ställer upp, hjälpte mig idag att underhålla de två stora medan jag var iväg. Frank fick hänga med mig, sov sig igenom informationen. 


Barnen har nu varit hemma sen mitten av juni då jag slutade jobba. 
På måndag är det dags för inskolning på förskolan och nu har vi även bytt till Grythyttan. Vi valde att göra så eftersom vi nu tillhör Grythyttan och då känns det bra att de hamnar tillsammans med samma barn som de kommer gå i skolan med senare. 
Jag har lite ångest över att de ska börja men samtidigt vill jag komma någonstans i livet med en utbildning som mål. 
Jag är så kluven. Jag vill inte ha dem på förskolan om jag bara ska gå hemma, jag vet att de har det bättre hemma, får man skriva så? Man läser och hör om pedagoger som känner sig otillräckliga, sönderstressade, utbrända, för stora barngrupper, vikarier som kommer och går, det är skrämmande.
 Så det är lite de som gnager just nu, att jag ska lämna dem några timmar i veckan för att jag ska plugga matte för att kunna söka en utbildning. För vissa kanske det låter dumt men ja...  
Men vi får se hur det blir, kanske slutar det med att jag skjuter upp det, har dem hemma och bara njuter. Jag kanske inte ens har en fungerande hjärna som orkar tänka på siffror nu när sömnen vissa nätter är en stor önskan. Det blir nog bäst att ta det som det kom mer, jag är ju en stor funderare. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0