Små blir större.

Hur kunde ni bli så stora så fort? Numera har de kompisar hemma utan föräldrar med sig, det är stort.Planer.

Att gå hemma leder till en hel del ommöbleringar och jag är ju som jag är... Makalös enligt sambon. Håller med. Tröttnar och vill förnya. Kommer på bättre idéer osv. 


Vi diskuterar dagligen om hur vi ska renovera här hemma. Vilket rum vi ska börja i. Vi vill så mycket. En sak i taget om sambon får bestämma. Jag är ju lite mer hetsig. 
Dom fina trägolven ska vi byta ut. Huset är ju gammalt och spånet som ligger under golven ska tas bort. Det luktar unket liksom. Kläder blir att lukta och den där lukten går inte att vänja sig med. Man känner inte när man är hemma men vid miljöombyte så kan man känna att kläderna luktar unket. Jobbigt kan jag tycka. Fredag

Godmorgon från soffan. En tidig morgon hade vi idag, Frank åt senast vid 5 snåret och efter det var jag märkligt nog inte trött längre trots att vi satt uppe sent inatt och kollade på Gåsmamman. 


Inga större planer den här fredagen. Lite träning ska jag få till under dagen och plåtskåpet som jag målat ska göras klart. Sen alla vardagliga sysslor är såklart givet, ni vet, matlagning, ta rätt på tvätt och lite städning för att göra helgfint. 
Halloweenpyssla ska vi också sysselsätta oss med, jag älskar att Elvira har fått mitt pysselintresse. 


Hade minikompisbesök häromdagen. Vi älskar våra vänner. 


Mysmorgon.

När det fortfarande är mörkt ute, det regnar och blåser, då är det så mysigt att vi kan gå ner och tända en brasa i kaminen när vi vaknat. Jag älskar den sköna värmen den ger. 


Våran dag.

Måndagar betyder gympa, veckans stora höjdpunkt enligt Elvira. 

Leon provade också på men när föräldrarna måste vänta utanför hallen så kände han sig inte trygg, trots att storasyster är med, lite tråkigt för jag vet att han gillar gympan och han är jätteduktig. Han får vänta i någon/några terminer tills han är redo. 
 
Medan Elvira gympade i en timme tog jag och Frank en rask promenad i det sköna vädret, Leon och pappa gick igenom några lekparker i närheten. 


Tidigare idag gjorde vi ett besök på Bibblan och lämnade in några böcker och lånade hem ett gäng nya. Uppskattat. 
Lite lekparkshäng innan vi åkte hem igen för att vänta in kusin för två klippningar. 

En bra måndag till ända. Lite mera soffmys med Frank på magen innan vi tar natten. 


Godnatt.

Dåligt med inlägg här, jag ska bli bättre, för min egen del. Som jag har skrivit flera flera gånger innan så älskar jag ju att kika tillbaka i bloggen.. 


Frank äter i detta nu sen får jag förhoppningsvis sova i några timmar, men man vet aldrig, nästa timme kan han vilja äta igen. Det är så olika från dag till dag. 


Sju veckor har han nu funnits i vårat liv. Lilla älskling. 


Dagar.

För en veckan sen, plockade in örter och la i frysen, en omgång till får det bli här framöver, fick hur mycket som helst i år. 

Vädret då var kanon, som en fin sensommardag, sämre idag. Älskar lönnen vid våran infart. Sakta byter den färg. Fint frukostsällskap i lördags. Mina fantastiska vänner. Höstmarknad i hyttan. Lyckliga ungar som fick handla gottis på en måndag. 
Fick med gammelmormor i bakgrunden som blev intervjuad av Na. 
En mamma som aldrig fastnar på bild. Mini fick hänga på magen. Nöjd kille. 


RSS 2.0