26/11


Franks tremånadersdag. Hur kunde det gå så snabbt? Min lilla bebis. 


(null)


Lördag.

Tog med mig Elvira och Frank på förmiddagen till Måltidens hus där de hade premiär för "En juligare jul" , butiken var superfin, som alltid.. 
Fick sån julfeeling. Igår tog jag faktiskt fram några julstjärnor, lyser så himla fint. Kände mig som en liten rebell, men vafasen, vad ska man vänta på? Julen är ändå så himla kort! 

Pysslat runt hemma har vi gjort idag, pappan har varit och spelat innebandymatch. 
Var ute i det sköna vädret på eftermiddagen, plockade in några minigranar. Så fint att bara stoppa ner i en glasvas/burk. 

Ikväll var det ljuständning på Hellefors Herrgård. Lämnade Frank och pappa hemma. 
Så himla fint med alla tusentals lampor. Tomten var på besök, barnen lämnade sin önskelista och fick då en chokladkalender. Här blir det dock ingen chokladbit i 24 dagar. Trälig mamma kan tyckas, men jag tycker bara att det är onödigt. Punkt. 

Hela familjen sover, ska ta en dusch och lägga mig också. Gårkvällen blev alldeles för sen, somnade närmre halv 2, sen amning och blöjbyte på det innan det var dags att ta morgon. 
Måste vara pigg imorgon då det är crossfit träning på förmiddagen. Två vänner som håller pass på söndagar, grymt roligt. 


Mitt senaste loppisfynd. 

(null)

(null)


Godmorgon måndag.


Frostigt och soligt ute, nu fattas bara lite snö. 

En näst intill oplanerad vecka, vi får se vad vi hittar på. Badhuset ska iallafall besökas en dag. Träning för oss båda. Gympa ikväll för Elvira.
 Vi brukar iallafall inte ha några problem med att fylla dagarna, snart är det ju fredag igen. D e t g å r f ö r f o r t. 

Ha en fin start på veckan. 


Godmorgon.

Igår fyllde lillebror år. 16 år liksom. Hur hände det? Minns själv när jag var 16, träffade sambon och flyttade hemifrån... Han kommer alltid vara våran lill Emil, grattis älskade unge. 


Godmorgon lördag. Första snön har kommit, ytterst lite blandat med regn men det ligger iallafall på marken. 

Idag verkar det inte vilja ljusna. Så mörkt fortfarande. 
Nu längtar jag efter att få plocka fram lite av julen. 

Igår kväll grattade vi lillebror. Elvira ville sova över, såklart hon fick det. Tomt att vakna utan henne. Om en stund åker vi och hämtar henne sen sticker vi iväg på loppis.

 

Pysslande igår i min ensamhet när killarna sov och pappan var iväg. 

Skönt att greja ostört ibland då man inte behöver avbryta med jämna mellanrum. 
Klädda en ljuskrona med lite eucalyptuskvistar. Satte upp den igår också men ska sätta i ljus idag så får jag se om jag blir nöjd med platsen. 
 

Nu frukost, har fått dille på kall gröt blandat  med jordnötssmör och havremjölk på. Så gott, prova! 


Ha en fin lördag 🌟💋


Hejhej.

Jag skulle bli bättre men jag blev sämre, men dagarna bara försvinner och det känns som att det är fredag mest hela tiden.. 


En liten kvällslista. 

• Jag längtar ihjäl mig efter att få snöra på mig löparskorna och ge mig ut i skogen, helst Hurtig torpet och uppför Kullberget. Inte alls några realistiska tankar, men jag börjar få abstinens. Tänker ofta på den där känslan av frihet som jag känner under en löptur. Ska alldeles snart prova på att jogga en kortis. 

• Jullängtan. Jag älskar julen. Känns extra lyxigt att få vara hemma och julmysa hela december. 

• Ska ta tag och göra ett storröj och köra skräp till tippen. Kommer känna mig lätt efteråt. 

• Är sugen på en riktig tjejkväll. Funderar på att bjuda hit ett glatt gäng. 

• Innan jag lägger mig, -en tvätt måste hängas. Suck.  


Mitt älskade lilla gäng. Spricker av kärlek. 


RSS 2.0