Hej fredag.

 
Godmorgon lediga fredag! 

Igår körde jag en delad tur, alltså två jobbpass på en dag. Familjen stack till Leos Lekland i Karlstad, uppskattat till tusen. Hade gärna varit med och lekt, älskar att leka 😁 
Blev hemma själv några timmar vid lunch. Satte mig vid husväggen där solen värme så skönt, åt lunch och läste lantliv och bara njöt... Tills jag blev rastlös och drog igång ett och annat projekt. Blandannat spraymålade jag två lampor, en lampskärm och en golvlampa som jag en gång fick för mig att måla i koppar, inte alls snyggt men nu blev den mattsvart, mycket bättre. 
 
 
 
Idag är jag ledig och vi tänkte åka iväg till Karlskoga och bada. Flera veckor sen vi badade sist, blir ändring på framöver. Vana vid vatten är något jag verkligen vill att de ska vara. 
Pappan ska på kryssning i helgen, redan igår åkte han. Hemma på söndag igen, minns inte sist vi var ifrån varandra i flera dagar. Får se om vi hinner få pappalängtan, haha! Troligtvis. 
 
 
Nu återstår endast en vecka kvar till flytten! Känner mig en aning exalterad.
 Har inte fattat än, i huvudet hade jag ofrivilligt ställt in mig på att vi skulle bli kvar på Bollvägen i flera år till. Tack och lov att det inte blir så! 
 
Nu är vi inne i graviditetsvecka 18. Det rusar på. Den här gången vill jag faktiskt att det ska gå sakta, kan vara min sista graviditet. 
 
Ha en fin fredag 🍀💗
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0