Lite om träning.

Somnade skönt på soffan igår vid 21 tiden. Helgen har varit intensiv med både nattjobb , morgonjobb, kalas för vår treåring och däremellan alldeles för få timmars sömn.

 
Medan jag körde ett långt jobbpass igår besökte resten av familjen Leos lekland, ett ställe som är väldigt poppis hos barnen och jag förstår dem, jag älskar också att leka där. 

Efter jobbet blev jag sugen på ett träningspass. Har blivit alldeles för få pass de senaste månaderna.
 Hade en tanke i början av graviditeten hur jag skulle lägga upp träningen men det blir ju sällan som man planerar. Har dels haft ont i kroppen, har klarat jobbet bra men kvällarna har kroppen sagt ifrån. Fått onda sammandragningar om jag har hållt igång för mycket eller lyft för tungt. 
Om jag ska vara ärlig har träningen inte känns speciellt motiverande heller, frustrerande när man varken kan eller inte orkar som man vill. Även fast jag vet att all träning är bra träningen och inför förlossningen så ville jag känna mig stark och det är lättare att komma tillbaka efteråt men trots det har ingen vidare motivation funnits. 
Jag gillar att träna prestationsinriktat vilket är väldigt svårt just nu. 
Jag längtar så efter att  kunna snöra på mig löparskorna och sticka ut i skogen. Kunna lyfta vikter utan att känna att man ska tuppa av pga flåset är så dåligt. 

Men jag är ändå imponerad hur fantastisk kroppen är, hur mycket den orkar med. Det är så lätt att klandra sig själv och tänka negativt och inte vara nöjd för att man inte orkar ditt och datt när det kommer till träning. 
Jag ska bli mer nöjd över det lilla. 
Ser fram emot att komma igen efter graviditeten. 

Att bli smygfotad...  Kolla in blicken 😂 

Idag är vi lediga.

Nu har jag dessutom nedräkning på riktigt innan jag går hem. Ynka TRE arbetspass kvar. Ska bli skönt att få gå hemma med mina älsklingar. På fredag gör de sista dagen på Pyret. Kommer kännas märkligt. Vi kommer garanterat sakna både kompisarna och fröknarna. 
De tar ett långt sommarlov till september/oktober nångång. Vi har inte riktigt bestämt än. Vi har sökt till Grythyttans förskola. Jag ska plugga och för att jag ska kunna göra det ordentligt kommer de få gå några timmar i veckan. 
Men dit är det långt. Först ska vi njuta av sommaren och sista delen av graviditeten. 


Kommentarer
Postat av: Ella

Du är så jäkla grym o stark oavsett om du är gravid eller inte!!💥❤

2017-06-13 @ 22:31:54
Postat av: Jenny

Du är så duktig! Hoppas ni svänger in på fika om ni tar fler turer till Leos ☺

2017-06-14 @ 09:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0