Senaste veckan.

I torsdags hängde syster med ut för att hjälpa mig klicka några bilder på magen. 


Bilderna är tagna i vecka 31, (30+2) . 
Midsommarafton


Vi firade midsommar hemma hos oss med ett gäng vänner. Körde lekar, grillade och åt tårtor och bara umgick långt in på kvällen.

Det är så roligt att vi äntligen får plats att ta hem vänner/familj, alltid har det tagit emot för att vi har bott så trångt men nu bor vi ett perfekt kalashus som säljer själv beskrev det. 
Det blev med andra ord en lyckad midsommarafton. Midsommardagen

Vi tog en loppistur till Ludvika tillsammans med mormor och Ann-Britt. 
Inga större fynd för min del gjordes. 

Dagen idag. 

I förmiddags mötte vi upp några vänner vid Björskogsnäs. Umgicks och picknickade ett par timmar i fantastisk miljö. Lagom liten utflykt. 


V.31

Igår gick vi in i v.31 . Tiden går snabbt även fast det känns väldigt länge till den 28 augusti. 


Jag tänker att jag kommer få några dagar tidigare. Elvira gick jag över 1 dag med och Leon kom 12 dagar tidigare. 
Det är så galet spännande att varken veta när det kommer dra igång eller om det är en tjej eller kille vi kommer bli föräldrar till. 

Nu har jag slutat jobba, tagit ett gäng  semesterdagar innan gravidpenningen hoppar igång. 
Känns skönt att få gå hemma nu. 
 
En spontan stannatillvidspegelnochfota-bild. 


Måndagen.

Jag älskar att sticka iväg på utflykter. Ibland behöver det inte vara så stort men för barnen är det stort. 


På förmiddagen åkte vi iväg till Nora tillsammans med kompisar, stannade till på Ica där vi plockade en varsin sallad, smidig lunch. 
Vi tog båten över till Alntorps Ö, åt lunchen där, lekte i lekparken och badade. Tiden rusar alltid när man har roligt. 
När vi var nöjda tog vi båten tillbaka,  stannade till på ett mysigt gårdscafé och åt Noraglass. 
Gick till en stor och rolig lekpark som ligger centralt men där orkade vi inte vara alls länge, värmen var så påtaglig. 

Det blev en heldag på vift. Flera utflykter ska vi planera in i sommar. Vi får se om det blir någon långväga tur, alltid roligt att komma bort och upptäcka något nytt. Mitt i natten.

Ligger klarvaken i sängen. Vaknade nyss upp av en geting som kröp på armen. Såg något stort svart i mörkret, trodde först att det var en spindel innan jag snabbt fick upp ficklampan på telefonen. Tänker paniken som hade uppstått om den stuckit barnen som ligger här bredvid mig. Usch, getingjävel! 


Imorgon väntas näst sisa dagen på jobbet och förskolan. På kvällen är vi bjudna på sommarfest på Pyret. Det ser vi fram emot. Vädret ser ut att bli toppen på väderappen. 

Min lilla odlare. Älskar att pyssla, som sin mamma. Hon var så förväntansfull när vi pillade ner fröna i maj. Nu har det börjat växa rejält. 

Fortfarande klarvaken och en bebis som knölar runt i magen, älskar det! Trots det måste jag försöka sova... 💛🌙✨ 


Lite om träning.

Somnade skönt på soffan igår vid 21 tiden. Helgen har varit intensiv med både nattjobb , morgonjobb, kalas för vår treåring och däremellan alldeles för få timmars sömn.

 
Medan jag körde ett långt jobbpass igår besökte resten av familjen Leos lekland, ett ställe som är väldigt poppis hos barnen och jag förstår dem, jag älskar också att leka där. 

Efter jobbet blev jag sugen på ett träningspass. Har blivit alldeles för få pass de senaste månaderna.
 Hade en tanke i början av graviditeten hur jag skulle lägga upp träningen men det blir ju sällan som man planerar. Har dels haft ont i kroppen, har klarat jobbet bra men kvällarna har kroppen sagt ifrån. Fått onda sammandragningar om jag har hållt igång för mycket eller lyft för tungt. 
Om jag ska vara ärlig har träningen inte känns speciellt motiverande heller, frustrerande när man varken kan eller inte orkar som man vill. Även fast jag vet att all träning är bra träningen och inför förlossningen så ville jag känna mig stark och det är lättare att komma tillbaka efteråt men trots det har ingen vidare motivation funnits. 
Jag gillar att träna prestationsinriktat vilket är väldigt svårt just nu. 
Jag längtar så efter att  kunna snöra på mig löparskorna och sticka ut i skogen. Kunna lyfta vikter utan att känna att man ska tuppa av pga flåset är så dåligt. 

Men jag är ändå imponerad hur fantastisk kroppen är, hur mycket den orkar med. Det är så lätt att klandra sig själv och tänka negativt och inte vara nöjd för att man inte orkar ditt och datt när det kommer till träning. 
Jag ska bli mer nöjd över det lilla. 
Ser fram emot att komma igen efter graviditeten. 

Att bli smygfotad...  Kolla in blicken 😂 

Idag är vi lediga.

Nu har jag dessutom nedräkning på riktigt innan jag går hem. Ynka TRE arbetspass kvar. Ska bli skönt att få gå hemma med mina älsklingar. På fredag gör de sista dagen på Pyret. Kommer kännas märkligt. Vi kommer garanterat sakna både kompisarna och fröknarna. 
De tar ett långt sommarlov till september/oktober nångång. Vi har inte riktigt bestämt än. Vi har sökt till Grythyttans förskola. Jag ska plugga och för att jag ska kunna göra det ordentligt kommer de få gå några timmar i veckan. 
Men dit är det långt. Först ska vi njuta av sommaren och sista delen av graviditeten. 


Tionde juni.

 
Vår älskade kille blev tre år idag. 

Energisk och kärleksfull, två ord som beskriver honom bra. 💛

På eftermiddagen kalasade vi med släkten. Åter igen, tusen tack för alla fina presenter han fick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Två bilder..

...tagna i vecka 28, (27+1) för en vecka sen idag. 


Nu har även graviditetspenningen blivit beviljad, utan krångel dessutom! Lättnad. 
 Jag gör min sista arbetsdag den 16/6. Så så snart! Ska bli skönt. Behöver sansa ner lite, märker det på kroppen. Har mycket sammandragningar och värk i bäckenet, för att tempot är högt och jag vill göra det ena och andra.. Har alltid haft svårt att ta det lugnt. 


RSS 2.0