En händelserik helg.

Fredagseftermiddagen hjälpte jag till att pynta litegrann inför ett dop som vi var bjudna till på lördagen. 

Fastrarna kom på kvällen och käkade tacos. Busungarna lekte tills krafterna nästan var slut.
 Snart har vi en ny liten kusintrio, om bara några veckor. Olidligt spännande. 

Senare på kvällen stack jag iväg en sväng på fest, två pinglor som nyligen fyllt 30. 
Tipspromenad och diverse lekar/tävlingar, alltid kul med sånt! Med berusade människor kan det bli vad som helst. Lagom till dansgolvet började fyllas drog jag mig hemmåt. 
Tack tjejer för roliga timmar med mycket skratt 💗 


Lördagen blev fylld med aktiviteter från tidig morgon till sena natten. 

Började med att åka till Hurtig torpet där starten av "Silverleden på en dag" hölls. Min grymma syster sprang iår igen, förra året sprang vi tillsammans men nu sprang hon själv. Skulle ljunga om jag sa att jag inte var avundsjuk på henne, men så fort de släpper platser till nästa sommar ska vi köpa direkt. 
Vi körde ut till skogen tillsammans med mamma och pappa och hejade på alla deltagarna i någon timme innan vi var tvungna att lämna för att åka hem och fixa oss innan vi skulle iväg till Grythyttan där Polly skulle döpas. 

Ett grymt fikabord. Underbara tjejer. Fina lilla familjen ✨ Tusen tack för att vi fick vara med på Pollys fina dopdag 💗 Lördagen bjöd på varmt väder och strålande sol. Vi hann iväg en sväng till Sumpen på eftermiddagen innan jag skulle iväg. 

Festligheter även på lördagskvällen. Blev upphämtad av Malin och Pierre sen begav vi oss mot Örebro. Vi firade våran Isa som precis fyllt 25. Drinkar på uteservering i stan innan vi åkte ut till Katrinelunds sjökrog och åt mat. Tiden rinner snabbt iväg när man har roligt och hemma var jag prick 1.15 💗 


Söndagsmorgonen kände jag mig sliten när ungarna ville upp strax efter 6. Det blev många timmars mys i soffan innan jag orkade började dagen. 

Efter lunch åkte vi ner till Krokborn där de hade anordnat en barn och familjedag. Riktigt bra uppstyrt med bl.a. ponnyridning, minijogg, mulle, trollteater i skogen och såklart fikaservering. 
Inte en bild kom jag ihåg att ta. 
Avslutade helgen med minigolf i Linde med ett gäng härliga träningsnördar. 


En fin helg att lägga på minnet 🍀☀️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0