Tredje advent.

Tredje advent är snart förbi. En ynka vecka fram till julafton. Barnen längtar ihjäl sig, jag också. Jag älskar julen. 

Bjöd hem mamma, pappa och syskonen på middag igår. Av syskonen var det bara syster med sambo som kunde komma. Vi käkade paj och umgicks. 
Elvira och Leon skulle promt sova över hos mormor och morfar.  Såklart de får det men åh vad tomt det är att vakna utan dem hemma. Ingen som kommer och väcker en. 
Men imorse hade jag ändå ställt klockan ifall jag skulle sova länge. Ammar ju om nätterna och på morgonsidan men som imorse kunde jag iallafall somna om för Frank har aldrig sovit klart vid 6-6.30 när de andra två vanligtvis tar morgon. Så man kan väl nästan säga att jag fick sovmorgon imorse. 
Kl.10 var det dags för söndagsträning. Känns himla gött att börja dagen med träning. Händer ju endast om helgerna, eller rättare sagt bara söndagar. 
Pappan stack på match vid lunch, jag och Frank åkte till Kullen och storasyskonen. De hade längtat efter lillebror. Inte mamman så mycket . 
Farfarn kom på besök och vi avslutade tredje advent med tacomys med honom. 
Nu ser vi fram emot julaftonsveckan. 
Hoppas innerligt att snön och kylan som har kommit får stanna allra minst en veckan nu. Det är så himla fint ute just nu. 

Kram Godnatt. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0