Mitt i veckan.

Oj vad lättirriterad jag kände mig i eftermiddags, sådär så att jag fick dåligt samvete över det ikväll. 

Irriterad över småsaker. 

Just nu vill jag ha det städat och grejerna ska vara på sina platser, vill alltid ha det städat omkring mig men nu är det värre än vanligt, just för att jag vill inte komma hem efter förlossningen och känna att det är kaos. En världslig sak men det gör mig stressad att ha ett hem som är kaos.
Min lilla familj känner inte det samma i den saken. 

Irritationen släppte när jag tog med mig ungarna till hyttan för lite glass, körde sen hem dem och åkte tillbaka för att träna.
 Det behövde jag, syster, vänner och träning. 

Så skönt att träna även fast det är väldigt tungt. Hade som mål tidigare i graviditeten att försöka träna så långt som möjligt. Igår gick vi in i vecka 39 och det funkar än. Visserligen har träningsdagarna varit få per vecka men jag har ändå tagit mig iväg då och då. 
Vissa dagar har jag varit helt slut i kroppen men då har jag oftast hållt igång hemma en hel dag och då har träning inte ens varit en fundering. 
Får höra ibland kommentarer som denna "åh hur orkar du träna när du är gravid?" osv.. Hade lika väl kunnat legat på soffan som många andra beskriver sig själva göra men jag har inte valt att bara göra det. Så enkelt att välja ibland. Mår bäst av att röra på mig. 

12 dagar kvar till beräknat. 12 dagar innan föddes Leon. Någon bebis idag blev det inte. 
Än är tålamodet inte slut, men fasiken vad jag längtar! En litet tecken på att det är på g kan jag väl åtminstone få.. 


Hallfönster i morgonljus. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0