Elvira's halva rum.

Fixade iordning en liten köksdel igår. Blev jättebra.


Godmorgon torsdag.

Här vabbar jag idag, likaså gjorde jag det i tisdags också. Leon har haft feber på nätterna men dagarna har han varit precis som vanligt, den där killen som är fylld med energi till tusen. 

Får lika dåligt samvete varje gång jag ska ringa till jobbet och anmäla vab (är aldrig sjuk själv), dock är det bara tredje gången det här året så det känns ändå inte mycket men dåliga samvetet gnager, blir inte bättre när det låter på personen som tar emot samtalet att man har förstört hela dennes dag.

Tänkte ge om ut i friska luften medan solen är uppe. Kikade på vädret och eftermiddagen såg inte lika fin ut. 
Är såå ivrig på att börja fixa och ordna i trädgården, så nu ska jag dra igång. 


Våra nya.

Sven och Olof flyttade hem till oss för några veckor sen. Namnen är tagna från Frostfilmen, givetvis. De är så fina och goa.

 
Tänkte bearbeta sambon med att börja med två små ganska enkla och inte så tidskrävande djur, i framtiden vill jag bl.a. ha höner och får.
 Han är inte riktigt med på den tanken än. Kalkfärg

Det kändes lite i hjärtat när jag började måla över tapeten i matsalen. En jättefin tapet men som jag tyckte blev för mycket. Nästan så att jag blev stressad av att kolla på den. 

Målade med en kalkfärg. Första gången jag kladdade med kalk men det var roligare att måla med kalkfärg än "vanlig" färg. Behövde inte vara så noga utan det blev perfekt att kladda på och styrka lite hur som. 
 

Tapeten

Målade med lager nr 1. Första tanken, "vad blir det här?!" 

Men ganska snabbt började det torka och då kom färgen fram. 

Räckte med att måla två gånger, vilket jag inte trodde till en början. Svårt att få resultatet på bild men jag älskar att man ser att det är liv i färgen. 


Påskafton

Det blev en annorlunda påskafton i år. I alla mina år har vi varit hos mormor och morfar och firat påsk, senare år mormor då men i år var i hemma hos oss. 

Drygt ett tjugotal brukar tränga in sig i mormors lilla lägenhet men nu när vi hade gått om plats hos oss blev vi bara en tredjedel av släkten. 
En mysig och lugnt påskafton hade vi, med god mat och gottis. 


Strax efter vi flyttade in i huset blev vi kaninägare till två små fina. 

Tillochmed jag fick påskpresenter i år. Från morbrors sambo. 💗

En turtles och en påskgumma. 


Sorg

Med det som skedde i Stockholm igår eftermiddags, så fruktansvärt sorgligt. 

Att det kan finnas såna idioter som medvetet vill döda och förstöra helt oskyldiga människors liv. Ofattbart. 
Man blir så jäkla förbannad och ledsen. 
Tänk att jag snart ska sätta ett till litet oskyldigt liv i den här otäcka världen. Hur ska jag någonsin kunna skydda dem från alla hemskheter? Jag är på riktigt rädd över mina barns framtid, hur grym kan världen egentligen bli? 😓 

Tänker på alla som drabbades igår, mer kärlek åt världen ❤️❤️
Flytt.

 
 
Nu är vi färdigflyttade, så skönt! Gjorde klart husköpet i fredagseftermiddag och när vi hade fått nycklarna började vi köra kartonger på en gång. Ivriga var bara förnamnet. 
Sov sista natten på Bollvägen i fredags och tidigt på lördagsmorgon hämtade vi släpkärror och drog i gång. 
Det blev ganska många vändor men dagen gick smidigt och flöt på toppen tack vare De här -mamma, pappa, storebror och svärfar, vad hade vi gjort utan er.. ❤️ 
 
Har plockat och grejat i dagarna tre nu och det fortsätter imorgon. 
 Kvadratmetrarna skiljer sig ganska mycket från det tidigare huset så det fattas en hel del inredning just nu.. Men det faller på plats så småningom. 
 
När barnen lagt sig för kvällen la jag mig i soffan och där ligger jag kvar än. I eftermiddags fick jag så fruktansvärt ont i magen och det har fortfarande inte släppt än. Anar att det är tempot de sista veckorna som kanske sätter sina spår? Har svårt att ta det lugnt och sansa ner... 
 
 
 
 

RSS 2.0