Fredag

I sju veckor har jag jobbat fredagskvällen, standard, inte så poppis bland ordinarie att lägga sig en fredagkväll. M e n idag jobbade jag dagen. Hämta kidsen från dagis strax efter 16 som fick vara där några timmar efter lunch då pappa har eftermiddag.
Fredagsmys med film och käk i vardagsrummet, uppskattat.

När de var nattade slängde jag mig i soffan, fram med lite gottis och några tidningar som jag inte har hunnit läsa än. Tänkte ta fram matteboken men då skulle den härliga fredagsfeelingen vara som bortblåst. Onödigt att chansa.

🍂💫🍂

Kom som en stor våg över mig, saknaden efter morfar. 3 år har nu gått sen den vidriga sjukdomen tog hans liv, alldeles för tidigt. Endast 77 år. När man var mindre tyckte man det var jättegammalt men nu när jag är vuxen och jobbar med gamla människor är 77 ingen ålder, vi har så många som är runt 90 som är pigga och på benen. Det hade morfar också kunnat bli, så mycket energi den gubben hade men sen blev han sjuk. Fyfan.
Jag saknar hans hårda men samtidigt så mjuka kramar, sen klappen man fick på ryggen med den enorma handen som ibland fick en att nästan tappa luften, det var liksom morfar.
Jag önskar så att han fick chansen att träffa Leon...
Älskade morfar vad jag saknar dig.

Jag vill så gärna hjälpa människor. Nu behöver inte mina anhöriga fundera över det här i framtiden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0