Citronbrallor

Jag är en klädtokig mamma och barnkläder är så himla roligt! Att syskonmatcha kläder har jag sett fram emot, kanske att det är något lättare att göra det när det är lika kön(?).
Dessa härliga citronbrallor ska de få matcha varandra med någon dag..
 
 

Godnatt

17 dagar har gått sedan vi blev en familj på fyra. De sjutton dagarna har gått alldeles för fort! Tänk att du snart är 3 veckor...!! 
 Idag började pappan jobba. Jag måste erkänna att det hade jag inte alls sett fram emot, han hade gärna fått varit hemma några veckor till, helst hela sommaren... 
Med en unge på varje sida om mig ska jag försöka sova, hur mysigt som helst! 

Älskade ni

 

Midsommarafton

 

BB-bilder

Försöker på något vis förtränga denna smärta...
Efter några timmar av smärta fick jag äntligen upp honom på bröstet. Obeskrivlig lycka!
Jag och Elvira har i princip suttit ihop sedan hon föddes så det var riktigt jobbigt att för första gången sova utan henne.
Några få timmar gammal.
Elvira fick äta sin första burgare från donken, herregud vad hon pruttade efteråt!
Underbara pappa åkte hem och hämtade Elvira. Första mötet med lillebror var fantastiskt,
massa pussar fick han.
 
 
 

Kort och snabb uppdatering...

Här var det väldigt glest med inlägg... 
Jag har så mycket att berätta så istället blir ingenting skrivet, jag vet liksom inte vart jag ska börja. Och bilder, jag har en hel del bilder som jag har tänkt visa er men jag har varit alldeles för lat för att lägga in dem på datorn och sedan blogga från den men imorgon kanske jag gör det. 

Från det ena till det andra, jag är så stolt över mina två barn! Kärleken svämmar över här hemma! Vi har fått en alldeles underbar och ljuvlig liten kille. 

Nu ska jag ligga och njuta av barnens djupa andetag sen försöka sova. Godnatt!  

Godmorgon!

Igår tog jag en promenad till mormor för att visa upp Leon, ja Elvira med för den delen! Det var verkligen uppskattat. Fina mormor. 

Man kan kolla huuur länge som helst på honom! 

Igår morse vaknade Elvira kvart över 6, så tidigt vaknar hon aldrig när bara jag och hon sover, så igår önskade pappan sig en sovmorgon och visst fick han det. Halv 11 vaknade hon idag! 
Morgonmys och Babblarna. Total lycka

Natten till tisdag gick vattnet, något jag inte hade räknat med när jag gick och la mig kvällen innan. Vi hade ju ändå 12 hela dagar kvar till bf. 
 Vid 10 på förmiddagen fick vi en tid för kontroll inne på bb i Karlskoga. Efter vattnet hade gått började värkarna också komma, ungefär en värk var 10e minut men påvägen in till bb började värkarna avta... Just då kändes det långt kvar tills bebis skulle komma men inte långt efter började värkarna komma tillbaka allt tätare och kraftigare. Fördrev timmarna med glass, jordgubbar och bad. Allt gick så mycket fortare än vad jag hade räknat med så kl 14.48 föddes en ljuvlig liten kille. OM man kunde beskriva med ord hur underbart det är att äntligen få upp sin bebis på bröstet efter 9 månaders längtan och förväntan så skulle jag göra det! 

Igår var vi redo att åka hem till våran efterlängtade dotter men det blev inte som vi hade planerat. Under förlossningen hade jag några märkliga kramper i händerna vilket dom aldrig hade varit med om tidigare så jag var tvungen att vara kvar för observation. Jag hade ställt in mig på att få åka hem eftersom jag mådde precis som vanligt så det var lite surt. 
Men underbara pappan åkte hem och hämtade Elvira så vi fick träffas och hon fick pussa på lillebror för första gången. Åå vilken kärlek! Efter några timmar vinkade jag hejdå med gråten långt uppe i halsen och tårar som trängde bakom ögonlocken. Men nu är de påväg hit igen för att hämta hem oss, först ska vi vänta ut de 48 h som måste passera från han föddes så de kan ta några blodprover. Sen kan vi åka hem och starta livet som fyra, ja tänk att vi nu är en familj på fyra, svårt att greppa just nu. 
V.39

Idag går vi in i v.39! Det är helt makalöst vad fort den här graviditeten har gått, alldeles snart är den över. Åå vad jag längtar men samtidigt vet jag hur mycket jag kommer sakna att vara gravid, för det är ju helt fantastiskt. Att man går runt i 9 månader med ett liv inom sig som man inte har någon aning om vem det är men som man älskar fruktansvärt högt... 

Jag är redo att starta livet som tvåbarnsmamma, jag ska göra allt jag kan för att inte känna mig otillräcklig för just de är något jag är pirrig över... 
Som sagt, jag spricker snart av längtan efter det nya lilla livet. Elviras lillebror. Kom ut nu! 

Kollar tillbaka på bilder och hittade en från v.7 , just nu tror man inte att det är sant att jag har varit sådär smal... 
8/6

Verkar vara inne i en period där jag inte vet vad jag ska dela med mig av, har väl egentligen tusen olika grejer jag kan delge er men ingenting blir skrivet i ord... 
Här får ni några somriga mobilbilder från tidigare idag. 


Förälskad i denna årstid

Juni, vackra juni! Som jag älskar den här årstiden. 
Jag älskar att plocka in fina blommor och sätta i olika glasflaskor/vaser som är utspridda i hemmet. Och hundkex, det är ju en sån underskattad blomma, så enkel, vacker och skir. 


I


Björskogsnäs

 
Idag var det första gången jag besökte Björskogsnäs, vilken idyll! Ljuvligare ställe är svårt att komma åt.
 
 
 
 
 

Bilder

Min fina syster tog några bilder på mig och magen idag. Här är några...
 
 
 
 

RSS 2.0