7/8

Hej, Idag hade vi visst en BVC tid bokad men den missade jag, var helt hundra på att vi hade tid imorgon. Jag som alltid har koll på sånt... Fick ringa dit med dåligt samvete men vi hade tur att få en tid imorgon så vi slapp vänta över helgen. Ska bli spännande att se hur mycket han har växt på en månad. 

På förmiddagen var barnens farmor och faster här och hälsade på, självklart var lilla kusinen med. Jag bjöd på en knäckig blåbärspaj och vaniljsås, himla gott. 
På eftermiddagen har jag klippt både storebror och min mormor. 
Nu har det gått tre år sedan jag slutade frisörprogrammet och jag funderar fortfarande på om jag vill bli frisör eller inte. Det går verkligen i perioder. Vad ska jag annars jobba med tills pensionen är här?! 

Nu smyger sig verkligen hösten sig på, kvällarna är kyligare. Jag älskar hösten, den underbara krispiga luften och alla dessa fina färger. Och sen klädinspirationen som bara flödar på höstkanten -stickat, boots, skinn, halsdukar, bara för att nämna några saker... 
Det som tar emot är att man vet att det kommer bli kallare, den långa vintern kommer komma...

Och med hösten kommer även inredningssuget (lite mer än vanligt).  Pyssla och piffa. 

Bänkskivan i köket har jag länge varit trött på, vill absolut inte lägga några större pengar på att göra om eftersom vi inte kommer bo här livet ut så jag piffade upp skivan med marmor dekorplast. Lite piff för en billig peng. 

Med det här något röriga inlägg säger jag godnatt. 


 Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart fann du dekorplast? :)

Svar: På Colorama :)
Emelie Eriksson

2014-08-12 @ 00:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0