23.23

Här var det verkligen dåligt skrivet.. Dagarna går så fort att jag ibland önskar att dygnet hade fler timmar. 

Våran minsta växer i en takt som nästan skrämmer mig, jag vill ju att han ska vara liten så länge som möjligt! Men samtidigt är det så fascinerande att åter igen få vara med om en mini-människas uppväxt och framsteg. Jag är lycklig, minst sagt! 
Och min lilla Elvira, att det finns så stor vilja i den lilla kroppen. När hon inte alltid får som hon vill är varken mamma eller pappa poppis, hon kan helt enkelt bli vansinnig på oss men som tur är så går det snabbt över! Men så mycket glädje som hon sprider om dagarna så spelar det inte så stor roll om hon då och då får utbrott, hon måste ju också få testa för att lära sig.. 
Älskade ungar! 


Nej nu måste jag sova innan jag måste vakna igen och mata lilleman. 
Godnatt och välkommen september!! Babygym

Ett babygym har jag länge funderat på att köpa men jag har helt enkelt varit för snål, de kostar ju ganska många hundralappar och det kanske inte blir använt så mycket som man trodde?
Det enda jag behövde köpa var rockringar till stommen allt annat hade jag redan så man kan säga att babygymmet kostade mig 60:- , ganska överkomligt om man säger så!
Så med lite hjälp av mamma, eller ganska mycket hjälp av mamma som kom med massor av ideér blev det ett babygym som jag faktiskt är nöjd med.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tips!

En bra guide om man är lite osäker på vilken storlek man ska välja!  

Godnatt
Ständigt piffande

Piffar och grejar men har svårt för att bli helt nöjd därför flyttas inredningen runt & runt i huset. 

Sådär såg det ut till en början... 
Men nu ser det ut så. 
Är mycket nöjd över tavlan med familjens alla händer.! Armband

Lilla tjejen ska såklart ha ett eget armband ♡ 14.08.14

Igår blev Elvira 1,5 år, helt makalöst! Hon som nyss var nyfödd... Jag tycker att tiden gärna får gå saktare! 

Igår följde jag och kidsen med mamma-mormor ut på tur, första stoppet blev  Lindesberg där hon hade en tatueringstid bokad. Besökte även plantmarken sen drog vi vidare till Smultrongården, käkade lunch och kollade runt i den mysiga butiken. 
När vi var klara kom vi på att vi skulle åka till Kumla, har länge velat besöka Kavat butiken... älskar spontanitet! Så dit drog vi, mormor gick lös och shoppade skor till Elvira. Man får sällan betala för sig själv när hon är med. Ibland kan jag till och med få ångest när hon alltid ska betala. Såklart är jag väldigt tacksam! Givmildare människa får man leta efter! Vad jag älskar henne. 
Vi tog en fika på stan tillsammans med mammas kompis innan vi åkte vidare hemåt. Vi hann även springa in på lågprismagasinet i Nora innan det stängde. Tolv timmar på resande fot innan vi åter var hemma på bollvägen. En dag helt i min smak!


22.05

Fredagkväll och jag ligger i badkaret. Mjölkstockning har jag åkt på igen så ett värmande bad kändes ypperligt. Chips och meloner har jag vid min sida också så här kan jag ligga och njuta en stund. 
11 augusti.

Idag har den bästa pappan & sambon haft sin tjugosjunde födelsedag. Stort grattis. Vad vi älskar dig, jag och barnen. Viljestark

Med din starka vilja och envishet kommer du gå långt i livet, älskade dotter. 
2-månaders kontroll

Imorgon blir våran minsta stolthet två månader! Stoppa tiden, NU! 

Födelsevikt; 3395g 
Längd; 50 cm 
Nuvarande vikt; 5080g 
Längd; 59 cm 

30 års fest

Igår var vi bjudna på en överraskningsfest för kusinens sambo som snart fyller 30. Han blev minst sagt överraskad, så kul! 
 Vi spelade brännboll, åt goda smörgåstårtor och jordgubbstårtor. Elvira rockade minst sagt loss på logen och strax efter 21 åkte vi hem efter en lyckad fest. De andra festade nog vidare långt in på natten. 


 

7/8

Hej, Idag hade vi visst en BVC tid bokad men den missade jag, var helt hundra på att vi hade tid imorgon. Jag som alltid har koll på sånt... Fick ringa dit med dåligt samvete men vi hade tur att få en tid imorgon så vi slapp vänta över helgen. Ska bli spännande att se hur mycket han har växt på en månad. 

På förmiddagen var barnens farmor och faster här och hälsade på, självklart var lilla kusinen med. Jag bjöd på en knäckig blåbärspaj och vaniljsås, himla gott. 
På eftermiddagen har jag klippt både storebror och min mormor. 
Nu har det gått tre år sedan jag slutade frisörprogrammet och jag funderar fortfarande på om jag vill bli frisör eller inte. Det går verkligen i perioder. Vad ska jag annars jobba med tills pensionen är här?! 

Nu smyger sig verkligen hösten sig på, kvällarna är kyligare. Jag älskar hösten, den underbara krispiga luften och alla dessa fina färger. Och sen klädinspirationen som bara flödar på höstkanten -stickat, boots, skinn, halsdukar, bara för att nämna några saker... 
Det som tar emot är att man vet att det kommer bli kallare, den långa vintern kommer komma...

Och med hösten kommer även inredningssuget (lite mer än vanligt).  Pyssla och piffa. 

Bänkskivan i köket har jag länge varit trött på, vill absolut inte lägga några större pengar på att göra om eftersom vi inte kommer bo här livet ut så jag piffade upp skivan med marmor dekorplast. Lite piff för en billig peng. 

Med det här något röriga inlägg säger jag godnatt. 


 Orsa

I torsdags åkte vi tillsammans med min familj upp till Orsa på semester.
Tänkte inte skriva många radar utan bilderna får tala för sig själva, börjar med bilder från björn parken, resten dyker upp en annan dag.
Tack min fina familj för en mysig semester. Jag har de bästa föräldrarna man kan tänka sig!
 
 
 
 

RSS 2.0