29/9

Jag känner mig fortfarande tom, därav dåligt med inlägg här... 
Allt känns så overkligt, så konstigt.. Jag saknar min morfar, jag vill att du ska vara här, hos oss! 

Dagarna rullar på, hänger en hel del hos mormor (min mormor) och inatt ska vi övernatta här. 
Imorgon tänkte vi gå ner till församlingshemmet och umgås med andra mammor och barn. Himla trevligt! 
Bad

I eftermiddags kom vi på att vi skulle åka iväg och bad i Filipstad, sagt och gjort. Elvira älskar verkligen vatten! Lilla baddjur. 

Morfar

När kommer man förstå att det är sant? Gör man de någonsin? 
I augusti fick morfar reda på att han hade cancer och igår somnade han in. Allt gick så jäkla fort. Man är i något slags chocktillstånd även om jag visste att han inte skulle kunna leva länge till pga cancern satt där den satt men att det skulle gå såhär fort kunde jag inte tro. Man känner sig helt tom i huvudet , jag kommer aldrig mer få träffa min kära morfar, han som alltid fanns där, alltid ställde upp.. 
Jag ville verkligen vara med dig tills sista andetaget, och det var jag. Stod och strök och pratade med dig flera flera flera timmar och helt plötsligt tog du sista andetaget, det högg till i hela kroppen och allt bara brast, jag har aldrig varit med om något liknade, går inte att beskriva känslan. Det var så fruktansvärt hemskt men samtidigt så fint eftersom jag visste att han inte ville ligga och pinas. 

Jag saknar dig morfar, det känns som att du ska komma hem vilken dag som helst, men jag vet ju att jag aldrig mer kommer få träffa dig, det gör så ont att veta de. 

Jag är så glad och stolt över att morfar fick lära känna Elvira!! 

Nappfix

Med hösten kommer pyssel och sy-suget. Igår kunde jag inte låta bli att lägga en beställning på oaffen.se 
Några napphållare ska jag fixa ihop till lilla Elvira som ofta tappar bort sina napparna :) 

Altanen

Äntligen äntligen, en tyngd har fallit från mina axlar. Altanräcket är äntligen målat, dock måste det målas en gång till men nu slipper vi se den fula bruna färgen. Tänk vad lite färg kan göra för ögat!
 
 

19/9

Jag gäspar kinderna ur led, sådär i efterhand var det en jävligt dum idé att sova en timme tillsammans med Elvira. Det händer inte ofta att jag sover på dagarna och tur är väl de för hur fasen blir man människa efteråt? 

Jag har lite sy abstinens, kan man ha det? Måste köpa tyg och lite tillbehör så mina idéer blir gjorda... 

18/9

Underbara höst.
Idag har utemöbler burits in och sommarblommorna byts ut mot höstpynt.
 
 
 

Lagom mallig


Mina två..


Marknads ballong


Godnatt

Nej fy vad sur jag blir! Hade precis skrivit ett inlägg och när jag ska publicera det försvinner allt!! Nu vägrar jag skriva om...

Grattis!

Fredag den 13e, idag för 42 år sedan föddes min underbara mamma och mormor till Elvira. Grattis!
Du är överlägset bäst, jag strävar efter att bli en lika fantastisk mamma till Elvira som du är till mig! Älskar dig mamma! Tand

Elviras första tand har tittat fram så nu har vi köpt en pytteliten tandborste och tandkräm.  

Onsdag

Igår hälsade vi på Linnéa och Sigrid. Hon bjöd på golunch och vi satt och pratade så timmarna bara rann iväg. Herregud vad Sigrid är go! Och Linnéa är en sån härlig och avslappnad mamma! 
Ibland har jag svårt att förstå att Elvira faktiskt var sådär liten, bara för någon månad sen. Varför glömmer man så fort? 
10/11

Vilken dag det blev. Vaknade upp i morse hemma hos min mormor, tycker att det är träligt att hon ska behöva sova själv nu när inte morfar är hemma... 
Elvira vaknade och tittade på mig med huvudet på sne. Vi klev upp och gjorde oss i ordning för babycafé. Vi gick dit, hon hade fortfarande huvudet hängendes på sne. Precis som när man har nackspärr. Hon visade inget täcken på att hon hade ont men jag ringde 1177 efter att pratat med några andra mammor... Vi gick till VC och blev därefter skickade till barnjour på usö. När vi kom dit var det redan stor skillnad på nacken men de undersökte henne och konstaterade att hon möjligen bara hade sovit konstig och fått ont i nackmuskeln. 
Herregud vad man blir orolig när det händer någonting med sitt barn men jag är glad att jag är den typ av människa jag är, jag stressar inte upp mig eller får panik, till skillnade mot pappan, han blir så stressad att han blir otrevlig, vilket kaos det skulle bli om båda var så... 

När vi ändå var på usö passade vi på att hälsa på morfar som blev opererad idag. Förvånansvärt pigg var han men fy vad det skär i mig att se honom sådär, jag tycker så synd om min fina morfar. Allt kommer bli bra. 

Fuck cancer!

För exakt en månad sen fick vi reda på att morfar har cancer. Hela min värld rasade. Det fick inte vara sant. Min älskade morfar. 
Har har funnits i mitt liv från allra första stund, han ställer alltid upp och finns där, för allt och alla.
Från att vara en person som hela tiden är på språng, har grejer att fixa med dagarna i ända till att knappt orkar nånting.., det är fruktansvärt jobbig att se honom bli sämre och sämre. 

Vissa dagar brister allt, då vill jag bara lägga mig ner på golvet och skrika och gråta, idag är en sån dag.

Imorgon åker han in till usö för på tisdag ska han opereras, jag ber till gud att allt går bra. Jag är så jävla nervös.
Jag älskar dig min fina morfar! Marknad

Idag besökte jag, Elvira och moster Ellan Oxhälja för första gången. Vilken stor marknad i jämförelse med den i Hällefors.
Det blev en härlig dag tillsammans med moster, sånna dagar gillar jag!


Min tjej.

Hon växer och utvecklas, våran lilla tjej. Det nya är att dra upp sig på saker och ställa sig på knä, än kan hon inte ställa sig på fötterna.  
Allt går så fort. Igår kunde hon helt plötsligt sätta sig på rumpan när hon låg på magen och det har hon inte försökt göra tidigare, det bara kom.
 
 

6/9

Nu har jag ändrat mig så nu är jag här igen. Funderade först på att sätta lösenord på bloggen enbart för att "ha koll" på vilka som läser men då ställer man frågan vilka ska man då ge ut lösenord till och hur ska man kunna lita på att folk inte ger det vidare. Det känns jäkligt krånglig! Så jaa, ni som vill läsa, läs och lämna gärna kommentarer, det blir roligare att skriva då!
 
 

RSS 2.0