TACK O HEJ

Det har hänt en hel del den senaste veckan. Tråkigt nog mest negativa grejer.
Jag sitter här och tänker på hur äckligt vidriga personer det finns i samhället. Kan inte förstå hur folk behandlar vissa människor. Att man inte har något samvete. Nej fyfan, jag mår illa. Psykopat är ordet.

En till grej jag funderat på, bloggen. Tror bestämt att jag lägger ner det här med bloggandet. Känns lite olustigt då man har noll koll på vilka som läser och följer ens vardag.
Kram till er som har kommenterar och "visat er" .


BVC

Idag var 6 månaders kontrollen inbokad.
Nu har hon passerat 7kg sträcket, nämligen 7100g och 67,5 cm lång.
Det är alltid lika spännande att väga och mäta.
Vi skulle vara stolta över vår fina dotter, det är vi minst sagt!


SHOPPING

I eftermiddags blev det en shoppingtur till Örebro där jag spenderade pengar på Ikea. Sängkläder, gardiner, matstol och en dörrmatta. Just de, Elgiganten brände jag några hundra också, skal och plast till min nya iPhone, har precis uppdaterat mig till 5an.
Japp, och nu borde jag sova men det känns lättare sagt än gjort. Bredvid mig ligger det en snarkandes karl! Irriterande. Godnatt!

Min glada tjej.


5/8

Det är redan augusti, fyra dagar har gått och vi är inne på den femte. Pappan började jobbet idag efter fyra veckors ledighet, fyra veckor som gick för fort, alldeles för fort. Själv har jag lång tid kvar innan jag behöver gå till något jobb, jag blir nästan avundsjuk på mig själv, jag har det hur bra som helst som får vara hemma tillsammans med bästa tjejen.
Jag vet att jag har tjatat om det förut men hjälp vad tiden går fort! Varför är det nödvändigt för? Snart är det ett halv år sen Elvira kom till världen. Allt går fort, Elvira utvecklas mer och mer. Sitta själv går hur bra som helst, och nu har hon börjat "krypa" och åla sig framåt, det dröjer säkert inte många månader innan hon kan krypa på riktigt.
Idag ska jag byta till sittdelen på vagnen, det svider lite, man vill ju ha liggdelen så länge som möjligt eftersom den används så kort tid men nu kan hon ta sig ur den, igår hängde hon över med överkroppen sen tryckte hon ifrån med benen, såklart satt jag bredvid och höll i henne så hon inte skulle slå sig i marken, så det känns bäst att byta för en olycka vill vi inte vara med om.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

31/7

 
 Elin och Steira kom och hälsade på oss. Vi lekte och käkade fruktsallad.
 
 
 
 

RSS 2.0