FRUKOST

Godmorgon eller godförmiddag? Vilket som, ska iallafall äta frukost nu. Frågar ni mig så är det de bästa på hela dagen, älskar att äta frukost!
Efter frukosten ska jag hoppa in i duschen sen sticker vi till Hällefors på kalas sen ska vi nog åka hem till kullen, jag är väldigt mamma pappa kär har jag märkt.. Och jaa, jag kommer alltid säga "hem" till Sikfors, så är det bara :)


LÖRDAG KVÄLL

Emil har varit och spelat innebandy match långt ner i sverige idag så jag har i min ensamhet ätit fläskfilé och kantarell gryta till kvällen, sjukt gott blev det.
Just nu ligger jag i soffan och kollar på film och äter godis. Varför ska man få skavsår i gommen och på tungan av kryptoniter? Jobbigt!


1 ÅR

Kom för en stund sen på att jag kanske skulle börja blogga igen. Jag trodde min gamla hade försvunnit eftersom det var så längesen jag skrev nånting men den var kvar. Jag fick se att det var exakt ett år sen jag skrev sist. Herregud, ett år sen, läskigt fort ett år går nu när jag tänker efter..
För ett år sen jobbade jag på NCC och bodde i en 1a på Wigelie. Ett år senare ser det inte riktigt ut så. På måndag är jag arbetslös, bor i Lindesberg i en 3a och är på smällen. Det hade jag aldrig kunna tänka mig för ett år sen.
Då kanske ni undrar hur man kan flytta till Linde av alla ställen.. joo, vi flyttade hit för att Emil fick jobb och började spela innebandy här. Jag sa till Emil att det kommer aldrig på frågan att jag flyttar dit, i så fall får du flytta dit själv för jag kommer stanna i Hällefors men efter mycke om och men fick jag ge efter.. Det kändes vemodigt dels för att jag knappt känner några som bor här och sen skulle jag vilja bo kvar i Hällefors för att det känns som att det är en trygghet sen när bebisen kommer att man har familjen nära sig om man skulle behöva ha hjälp med nånting.
 Och sen vet man flera andra bekanta som är gravida i Hällefors och det skulle såklart vara roligt att hänga med andra mammor när man är mammaledig så jag säger tack och lov att det finns bil så jag kan åka "hem" och vara där även fast vi bor här. 

RSS 2.0