MITT I VECKAN

studenten närmar sig, underbart!

jag borde skriva uppsats, men det orkar jag inte. istället ska jag käka mat med underbara människor.


idag bjuder jag till och med på en bild!


HERREGUD

jag har inte orkat bloggat, eller rättare sagt inte haft tid rikitgt..
veckorna bara rinner iväg och det är redan fredag! skönt som tusan. imorse när jag tittade ut började jag nästan gråta av ilska. fyfan va jag hatar snö nu! för nån dag sen var vår vädret här och nu börjar skiten om igen. vilken besvikelse.  och sjuk är jag! de irriterar mig så fruktansvärt mycket! man orkar ju knappt gå upp för trappan innan man är helt slut.
 nej nu vill jag vara friskt, åka till bulgarien och sen ta studenten!  godnatt.


ÅH NEJ!

det är söndag vilket betyder att helgen är snart över..
I fredags var det som sagt modevisning på ritz. det var riktigt kul! kanske lägger upp några bilder någon dag. efter visningen dansade vi på ritz en stund men medelåldern låg på typ 40 så vi stack vidare till strömpis efter ett tag. där var det smockat med folk, det var kul men stannade inte där allt för länge, istället gick jag hem och åt mackor :) tog bussen på lördag morgon, efter vägen hoppade jag av och mamma plockade upp mig. vi åkte till en mysig liten affär ute på landet, där fikade vi och shoppade inredningsprylar. efter de käkade vi pizza i nora sen åkte vi hem. på kvällen käkade vi god mat och åt massa godis. så var ungefär min helg i ord. nu ska jag packa väskan för en vecka i örebro!


HELG!!!!!

lyssnar på musik och äter godis. ska snart hopppa ner i sängen och ta sovmorgon, iallafall till 10 sen ska jag iväg till make up store och blir sminkad för imorgon kväll är det modevisning på ritz.
 godnatt!


Throw me in a hurricane
Tell the whole world I've gone insane
Run an electric shock to my brain
But I ain't gonna lose you
No I ain't gonna lose you


RSS 2.0