STRAWBERRY

Jag vill åka till värmen, just nu hatar jag svensk sommar..


MIDSOMMAR HELGEN

Igår firade vi såklart midsommar. På dagen åt vi midsommar buffé tillsammans med en annan familj. Senare på kvällen åkte vi iväg och spelade brännboll med massa glada familjer sen åt vi grillat och drack barnförbjuden dricka.

Idag har jag varit på trav i fornaboda tillsammans med ett gäng mer eller mindre berusade vänner. Åkte iväg hemmifrån fullt påklädd, skinnjacka tjocktröja skinnbrallor kängor och till o med halsduk för att det var så jäkla kallt och när vi  kommer fram är det strålande sol och varmt. Snacka om fel klädval. De brännde gottit med skinnbrallorna på.
När vi kom hem så grillade och myste jag och älskling innan han skulle iväg till jobbet. Jag har haft en mysig kväll tillsammans med lillebror som precis har somnat i soffan. Ska hoppa in i duschen sen somna gott i soffan jag med tills mamma och pappa kommer hem i ett beruset tillstånd. 
  Godnatt!
 

en bit av midsommarklänningen

sliten bror på travet

jag och min söta stol

älskling och robin

coola paret

grillning med bästa

mums

hahah

avslutar midsommar med en puss!

FRUKTIS

igår fruktsallad med grädde och det som blev över fick bli frukost :) nu ska jag iväg och jobba sista dagen innan helg!

HARD WORK

är helt i slut i kroppen efter jobbet, känns otroligt skönt att det bara en jobbdag kvar på den här veckan sen är det midsommar! mysigt. nu ska jag cykla ner till affären och köpa massa gottis och överraska emil sen ska jag iväg och klippa.

SYSTER

har precis gjort folieslingor på syster, medans vi väntar på att det ska bli klart kollar vi på film :)SÖNDAG

Har haft en mysig morgon med goood frukost med hjärtat. Nu har han stuckit till jobbet och jag ska gå och tvätta sen åka hem en sväng. idag ska jag njuuuta av sista timmarna av den här helgen för imorgon väntas en veckas jobb! 
 


UNDERBART...

Det var inte igår jag uppdaterade sist ser jag nu.. hade helt enkelt tagit en slags paus, men nu är jag tillbaka!

Jäklar vad tiden går fort, kändes som att det var nyss maj och vi var så ivriga för att vi skulle åka iväg till sunny beach.. nu har balen varit och studenten har jag tagit. kan inte beskriva med ord hur jäkla kul studentdagen var. tack så jätte mycket mina fina vänner för en dag jag kommer minnas hela livet! de tre åren på gymnasiet gick hur fort som helst när man tänker efter nu. 3 underbara år med masor av nya härliga vänner! :)
 Nu är det sommar och jag jobbar på ncc, allt för att tjäna pengar! i höst har jag ingen aning vad ska vill göra, tar allt som det kommer helt enkelt.
Nu ska jag ta en liten promenad sen träffa några vänner. trevlig lördag på er!


underbara klass


RSS 2.0