KAMELFÄRG


klickade hem ett par nya skor från http://vivistyle.se/ för nån dag sen. nu längtar jag till våren!

NY VECKA

den nya veckan började allt utom bra! hade sett fram emot en vecka med innebandyträningar men så åkte jag på sjuhelvetes magsjuka inatt. har ont i hela jävla kroppen. finns ju fan inget värre!
idag har jag legat i sängen i princip hela dagen, försökt skriva klart en uppsats också men det misslyckades jag med.
har bokat tid för tatuering nu så på fredag blir kroppen målad. härligt

.

väntar på att isa ska komma hem, hon var sugen på en promenad så det blir det innan läggdags. men medans jag väntar ska jag kolla på första avsnittet av stylisterna! 

imorgon ska jag beställa tatueringstid, men än är det lite hemligt vad jag ska göra.

saknar dig.


TISDAG, SNART TORSDAG!


SÖNDAG KVÄLL

helgen har varit toppen. i fredags gick jag och frida ut och käkade på hellas, underbart gott. efter några timmar gick vi och handla godis med hem till hennes nya lya. mysigt. lördag, åkte ut till mellringe och kollade på innebandymatch sen bar det iväg på match till västerås. hem fick vi med oss en sur förlust, 3-2. men det deppade vi inte för världens snällaste tränare hade bakat choklad muffins till oss som vi käkade påvägen hem. sen vankades det utgång med frida. otroligt kul hade vi. dansade så kunde knappt gå hem för att jag hade så ont i fötterna. söndag, har inte gjort ett skit idag.

tack för en toppen helg! nu ser jag fram emot torsdag!     godnatt

GOD MORGON!

fick en extra sovtimme till halv 7 eftersom jag ska åka bil in till örebro. mamma ska med till skolan idag för hon ska vara min modell. men innan skolan ska vi ut till marieberg och shoppa. bara jag och mamma, händer inte allt för ofta. nu måste jag fixa o trixa.
 ha en bra dag!

ELLE

sitter och kollar på alla röda mattan bilder från elle galan medans jag väntar på att få käka mat. 
vissa hade så otroligt fula kläder på sig så man undrar ju hur de tänkte, eller så är det jag som inte har nån smak.  men sen fanns det självklart några men bättre smak.   

nu ska jag springa iväg till här sen sätta mig på bussen hem. 

trevlig måndag!

NJUTER AV SISTA JULLOVET I MITT LIV

jag njuuuter av de få dagarna som är kvar på lovet. men ser fram emot att börja sista året. kommer bli en galen vår tillsammans med fro8, men plugget kan kvitta eftersom att vi lär oss inget viktigt ..  går i skolan mest för att få studiebidraget. men jag klagar inte.


idag har jag klippt, filat fötter och nopprat buskiga ögonbryn sen har jag stekt i solarium och nu ligger jag i sängen och ska läsa elsas värld. skön dag, godnatt!

RSS 2.0