GODMORGON

gick upp 8 imorse och fixade ägg och bacon till min kära som nu har stuckit iväg på fotbollsmatch. jag ska snart åka iväg och klippa min bror sen ska jag till kusin nina och färga hennes hår och gosa med babyn :) nu måste jag skynda mig iväg.. trevlig lördag!

KRÄFT-MYS


I fredags hade jag och älskling en mys kväll, åt kräftor och annat gott.
 har nyss varit och köpt två paket kräftor tills imorgon för då tar vi en favorit i repris!


LOPPISFYND!


härromdagen svängde jag och mamma in på en loppis på hemvägen. fyndade de här tre snygga väskorna för ynka 30 kr!

ÄNNU EN DAG GJORD..

på jobbet, känns himmla gött.
 har suttit och letat efter massa recept på kladdkakor osv, hittade två stycken som lät riktigt goda! de ska jag göra imorgon för på torsdag fyller älskling år! då blir det kalas! nu ska jag fixa iordning mat sen slappa.

SAIGONjag älskar maten från saigon, mums!

HIGH ON THE CLIFF


miss u sandri

LÖRDAGS FRULLEhar precis avnjutit en god frukost. i helgen bifinner jag mig i örebro, så just nu ligger jag i isas säng mätt och glad. igår gick jag på bio med kära frida. vi tittade på bridesmaids, den var riktigt rolig så den rekomenderar jag att se. idag ska jag ner på stan sen ikväll ska jag träffa några kära fr08or på någon uteservering. mysigt. 
trevlig lördag!


GOKART

Bjuder på en bild från igår då jag åkte gokart med mina släktingar. jag blev 2a!! grymt. det var en rolig måndags kväll. 
idag har jag jobbat och sen städat lägenheten. imorgon kommer min älskling hem från strömstad som han har varit i 3 dagar. jag längtar! nu ska jag sova så jag orkar upp till jobbet.. godnatt!


RSS 2.0