GOTT NYTT ÅR!

ligger i sängen och väntar att klockan ska bli 12 för då ska jag åka ner till hfs och fixa lite grejer inför ikväll.
sjukt att det redan har gått ett år. 2010 var nog ändå inte mitt år, hände allt för många dåliga saker. men andra sidan hände det en hel del roliga och bra grejer också! :) ser fram emot ett nytt  år!  ha en trevlig kväll ikväll och gott nytt år!!


OVER FOR THIS YEAR!

skönt att julen är över för iår! nu ser jag fram emot fredag och 2011.

julen var mysig med massa god mat och godis, och fina julklappar. en kort sammanfattning sådär.NEW SHOES!


SM

skol sm idag och virginska tog hem båda två matcherna så nu är vi vidare! härligt.

nu ska jag skicka över modell bilder till läraren, käka mat sen slå in julklappar som kom från nelly idag.


NOBODY SAID IT WAS EASY, NO ONE EVER SAID IT WOULD BE THIS HARD


NO TIME TO BE SICK ANYMORE

var nyss ner på stan och köpte host medicin för 180 jävla spänn! hoppas det var värt pengarna för hostan kväver mig till döds snart. jag har inte tid att vara sjuk nu, imorgon är det skol sm i innebandy och det skulle vara pisstråkigt om jag inte orkar vara med.  

nu ska jag slänga ihop lite mat sen tv tills jag somnar :)


NU

idag var vi lediga från skolan, hade tänkt att plugga men det lyckades jag såklart undvika, tog iställt en lång sov morgon sen gick jag till skolan och käkade mat, orkade inte laga nån egen. efter det gick jag upp på stan och skulle fixa klart med alla julklappar men inte en ända liten julklapp gick jag hem med. typiskt mig. 

just nu sitter jag i isas lägenhet och väntar på att macke ska hämta mig så vi kan sticka iväg på träning.  


60 TALS KALASnågra bilder från i lördags då camilla hade 40års kalas med 60 tals tema. det var trevligt och super god mat fick vi, men det bästa var efterrätten, ungefär 10 olika tårtor att välja mellan om inte mer, jag var i himmelrike.


I WANT TO BE KIDS AGAINkollade nyss på gamla bilder och hittade den här med längsta armarna.. och rooosa smala ben. jag vill vara liten igen.

nu ska jag sova igen.   ikväll ska jag på 40 års kalas med 60 tals tema. kommer bli galet, de ser jag fram imot.

USEL

..jag är på att uppdatera. kanske beror på att det händer så mycket i mitt liv så att jag inte hinner eller så är det för att jag aldrig vet vad jag ska skriva om? skiter i vilket, dålig uppdatering iaf.  

 efter en fantastiskt kväll på ritz så ville jag bara själv döö i morse när klockan ringde vid 7. en natt med alldeles för lite sömn var det bara att sätta sig på bussen hem till hällefors och klippa hår. sen var det meningen att jag skulle tillbaka till örebro på träning, men hann såklart inte med bussen så nu är jag hemma och det är jag imorgon med för då ska jag färga håret och umgås med sköna b   älskar att det är helg imorgon!


RSS 2.0